Internet prezentacija Omarske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utorak 11.6.2013.

Godišnji koncert Muzičke škole Omarska

11.6.2013. godine Područno odjeljenje Osnovne muzičke škole „Savo Balaban“ Prijedor u Omarskoj i ove školske godine održalo je godišnji koncert učenika, nakon završene školske godine i položenih ispita, u Domu kulture Omarska. Ovo je bio šesti godišnji konert koji organizuje Muzička škola Omarska.

Kompletnu prezentaciju sa ove manifestacije možete pogledati na sledećem linku

www.omarska.org/muzickaskola-2012.-13.html

 

   

Srijeda 5.6.2013.

Maturanti 2013. godine

U srijedu 5. juna 2013. godine ispred OŠ "Vuk Karadžić" u Omarskoj upriličen je ispraćaj maturanata školske 2012./2013. godine. Pred velikim brojem okupljenih građana uz skroman progam, najboljima su uručene nagrade, a maturanti su ispraćeni na proslavu maturske večeri koja je organizovana u Petom Neplanu.

Kompletnu prezentaciju sa ove manifestacije možete pogledati na sledećem linku

www.omarska.org/vijesti/maturanti2013

 

Nedelja 19.5.2013.

Auto-moto klub Slobodan Kobas Sala

Motorijada 2013. godine

Treći, tradicionalni Moto-party organizovao je Auto-moto klub „Slobodan Kobas Šala“ iz Omarske, u saradnji sa Petim Neplanom.

Odazvalo se 18 moto-klubova iz raznih dijelova Bosne i Hercegovine, dva kluba iz Slovenije i jedan iz Srbije. Na ovom moto-partiju za cijeli dan druženja okupilo se oko 1200-1500 motorista.

Kompletnu prezentaciju sa ove manifestacije možete pogledati na sledećem linku

www.omarska.org/motorijada2013

 

Nedelja 19.5.2013.

FK Omarska

FK Budućnost     0

FK Omarska        1

FK Omarska je pobjedom nad ekipom FK Budućnosti na njihovom terenu obezbijedila plasman u Drugu ligu republike Srpske.

Izvještaj sa ove utakmice, tabelu i kompletne rezultate ove sezone možete pogledati na

www.omarska.org/fkomarska

 

Utorak 12.3.2013.

Lazijada1

Na "Lažijadi" u Omarskoj pobijedio prošlogodišnji pobjednik Mirko Popović.

Pričom o čovjeku koji mu je donio pijetla da ga "prebaci" na zimsko računanje vremena, Popović oduševio žiri i publiku, osvojivši prvu nagradu od 500 maraka koju je poklonio organizatorima.

<< kompletan članak >>

Izvor Kozarski vjesnik

Petak 20.9.2013.

Kreativni centar

Otvoren kreativni centar za programiranje i dizajn

U prostorijama Poslovnog centra Prijedor otvoren je kreativni centar za programiranje i dizajn u čije uređenje i opremanje je fondacija "Arcelor Mittal" uložila oko 11 000 KM. Kreativni centar je otvorio zamjenik gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković, koji je istakao da će ovo mjesto biti dopuna formalnom obrazovanju i da je ono rezultat saradnje gradske uprave, škola i privrede.

<< pogledaj kompletan članak >>

 

utorak 20.8.2013.

www.omarska.org

Gradonačelnik Prijedora prigodnim poklonima će darivati mališane koji 2. septembra prvi put sjedaju u školske klupe. Riječ je o paketima prigodnog sadržaja koji čine priručnici "Azbuka bojanka, "Brojanica bojanka", "Od broja do broja", "Ukrštenica" i čestitka gradonačelnika. Načelnik resornog odjeljenja gradske uprave Ljiljana Babić potvrdila je da je ovih dana stiglo 640 paketića, koje je isporučila Izdavačka kuća Lanaks iz Banja luke po cijeni od 5 KM.

"I ove godine nastavljamo tradiciju darivanja učenika, prvaka s ciljem da im slikovnicama edukativnog sadržaja uljepšamo prvi susret sa školom i novim školskim obavezama", kazala je gospođa Babić.

Ona je dodala da je distribucija već krenula po školama.

U prvi razred školske 2013./2014. u dvanaest osnovnih škola upisano je 615 prvačića što je za oko 70 djece više nego prošle godine. Gospođa Babić je takođe potvrdila da će kao i prethodnih godina za svu romsku djecu, osnovce i srednjoškolce, biti nabavljeni udžbenici. Prošle godine je za romsku djecu bilo nabavljeno oko 90 kompleta udžbenika.

 

1 2

Reklama