Internet prezentacija Omarske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petak 9.2.2013.

FK Omarska

Sinoć je u Hotelu Prijedor održana tradicionalna manifestacija " Fudbal godine " u organizaciji Područnog fudbalskog saveza Prijedor (čine ga teritorije grada Prijedora, te opštine Novi Grad, Kozarska Dubica, Kostajnica, Krupa na Uni i Oštra Luka).

Uručene su diplome, zahvalnice i povelje najuspješnijim pojedincima i fudbalskim kolektivima u 2012. godini.

Igrači FK "Omarska" , Krecelj Anando i Hrvaćanin Mišo su izabrani medju 10 najboljih fudbalera PFS Prijedor u 2012. godini.

Trener FK " Omarska " Vuleta Milenko, izabran je za najusješnijeg trenera u 2012. godini.

FK " Omarska " je nagradjen posebnom poveljom za najuspješniji ekipu seniora PFS Prijedor u 2012. godini.

Na ovaj način naš sportski kolektiv je uspješno započeo 2013. godinu u kojoj nas očekuje mnogo posla na osvajanju 1. mjesta i plasmanu u Drugu ligu, te izgradnji tribina i proslave 40. godina postojanja kluba.

Tekst preuzet sa Facebook stranice FK Omarska

 

   

Utorak 15.1.2013.

FK Omarska

Danas je u prostorijama Doma kluture u Omarskoj održan sastanak Uprave FK "Omarska".

Odlučeno je da se prozivka za pripreme održi 23.01.2012. u prostorijama Doma kulture, a sa treninzima će se pčceti sledeći dan. Zavisno od vremenskih uslova, treniraće se na terenu, fiskulturnoj sali , balonu Lasta company u Prijedoru, a planirano je da se i nekoliko treninga održi na Kozari. Planirano je odigravanje 6 kontrolnih utakmica, a protivnici će se znati u narednih 7 dana. Formirano je radno tijelo koje će koordinisati pripremama.

Pored pomenutog radnog tijela, formirana su radna tijela za finansije, izgradnju tribina, skauting igrača, osnivanje odbora za proslavu 40 godina FK "Omarska" te za infrastrukturu.

Potvrđena je snažna opredjeljenost Uprave kluba da se osvoji prvo mjesto i plasira u Drugu ligu. U skladu sa tim, već je sačuvan kompletan igrački kadar, a radno tijelo za skauting igraca će u narednom periodu voditi pregovore sa nekoliko igrača, a sve u cilju dodatnog jačanja igračkog kadra.

U narednom periodu radiće se na promociji kluba, te privlačenju novih sponzora i donatora, kako bi se zatvorila finansijska konstrukcija za 2013. godinu.

Tekst preuzet sa Facebook stranice FK Omarska

 

Srijeda 9.1.2013.

Badnjak 2013

U pravoslavnim hramovima širom Republike Srpske u nedelju navečer su služene liturgije i zapaljeni Badnjaci, čime je obilježeno Badnje veče i najavljen najradosniji hrišćanski praznik – Božić.

Obilježavanje ovog praznika nije izostalo ni u našem mjestu, a kompletnu prezentaciju i slike možete pogledati na sledećem linku       

Saznajte više >>

 

1 2

Reklama