Internet prezentacija Omarske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nedelja 29.12.2013.

Opstina Prijedor

Gradska uprava Prijedora već nekoliko godina u nazad organizuje i doček Dječije nove godine. Doček se organizuje na malom trgu, u prijepodnevnim časovima. Program počinje u 11 časova nastupom mališana iz Dječijeg vrtića "Radost" i četiri gradske osnovne škole. Uz Djeda Mraza i vatromet od konfeta, srećnu Novu 2014.godinu mališanima će čestititati gradonačelnik Prijedora Marko Pavić. Mališanima će biti podijeljeni novogodišnji paketići koje gradska uprava priprema uz pomoć prijatelja dočeka.

 

   

Srijeda 4.12.2013.godine, posledje ažuriranje 28. 12. 2013. godine

FK Omarska

Upravni odbor FK Omarska sprovodi akciju skupljanja sredstava za izgradnju tribina na stadionu u Omarskoj.
Na zvaničnom sajtu i fb profilu FK Omarska, objavljivaćemo svakih 5 dana ažuriran spisak donatora, počev od 02.12.2013.
Ovom prilikom želimo još jednom da se zahvalimo svim dosadašnjim donatorima, kao i onima koji će to ubuduće biti.
Klub posebno želi da se zahvali Slavici dr. Popović na njenom nesebičnom i velikom angažmanu u izgradnji tribina.

U ranijoj fazi u toku 2010. godine izvršeni su radovi na izgradnji temelja za kompletne tribine. Radove je u potpunosti, u vrijednosti od 20 000 KM finansirala Vlada RS. Treba istaći doprinos Anđić Vojislava i Kremenović Brane.

Ugovor o gradnji potpisan je između FK Omarska i GP Knežević D.O.O.Prijedor. Vrijednost ugovora za gradnju prve polovine tribina 400 sjedećih mjesta je 39 080 KM. Ova cijena obuhvata betonske i zidarske radove, bez stolica i ograde. Napominjemo da je većina kamenih agregata od Arcelor Mittal rudnika iskorišćena za izradu pristupnog puta i parkinga. Za izgradnju tribina Arcelor Mittal je obezbijedio 1 640 KM (700 blokova + šljunak za ploču + nasip za temelj).

Dio od gore navedenih sredstava je uložen u betoniranje ploče na drugom dijelu tribina i ta sredstva ne ulaze u ugovorenu cijenu izgradnje prve polovine tribina. Konkretno radi se o 12 kubika betona koje je donirala Niskogradnja Laktaši (vrijednost cca 1 700 KM) i 450 KM koliko je uloženo u ostali materijal neophodan za tu ploču (armatura, pijesak). Ploču su besplatno radili članovi i simpatizeri kluba.

FK Omarska

 

Tekst preuzet sa www.fkomarska.com

Srijeda 16.10.2013.

FK Omarska

U proteklom periodu , Upravni odbor FK Omarska zajedno sa radnom zajednicom , trenerima i igračima svih selekcija težio je da naš klub postane što organizovanija i naprednija zajednica.

Mnogo pažnje se posvetilo infrastrukturi, održavanju terena, službenih prostorija i izgradnji tribina. I u najtoplijim ljetnjim danima teren je bio "sačuvan" redovnim navodnjavanjem i brigom o istom.

Jedan od glavnih ciljeva UO je svakako izgradnja tribina koje Omarska čeka od osnivanja kluba. Radovi su u toku i svi se nadamo da će vjerni ljubitelji fudbala na proljćce moći gledati utakmice drugoligaškog takmičenja na novoizgradjenim tribinama. Što se tiče seniorskog igračkog kadra, nakon nekoliko godina, u Omarskoj igraju samo igrači iz našeg mjesta koji dostojno predstavljaju svoj klub.

Mnogo pažnje poklanjamo našim mladim selekcijama , koje su svakako budućnost omarščanskog fudbala.

FK Omarska posjeduje jedan od najboljih fejzbuk profila i moderan sajt (www.fkomarska.com) na kojem su uvijek aktulene informacije sa mnogo osvrta na istoriju FK Omarska.

Trenutni UO FK Omarska je svakako jedan od najboljih u istoriji. Ovom prilikom želimo da pomenemo i da se zahvalimo svim ljudima koji učetvuju u radu FK Omarska i daju veliki doprinos što boljem funkcionisanju istog :

Predsjednik kluba: Krecelj Svetozar
Potpredsjednik kluba: Grabež Dalibor
Sekretar: Zdjelar Dejan
Sportski direktor: Anđić Milenko
Ostali članovi Upravnog odbora: Stjepanović Milorad, Dakić Siniša,
Pušac dr Mladen, Drinić Zoran i Nišević Jovan.
Komesar za bezbjednost: Gruban Dušan
Treneri : Vuleta Milenko i Macura Mladen
Ekonom: Rosić Mladen - Mane

Tekst preuzet sa Facebook profila FK Omarska

 

1

Reklama