Internet prezentacija Omarske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

petak 23.2.2024.

54. izbor za Sportistu godine Grada Prijedora

   

U petak 23. februara 2024. godine u Gradskom pozorištu održana je manifestacija proglašenja sportiste godine grada Prijedora za 2023. godinu. U prepunoj sali uručene su nagrade i priznanja najboljim sportistima, klubovima, sportskim radnicima i trenerima.

Siniša Lukić iz Bicikliističkog kluba “Kozara” proglašen je za sportistu godine.

Ana Daničić iz ŽFK “Sloga” bila je među deset sportista koji su kandidovani za ovu nagradu.Prošle godine pozvana je na zimski kamp U-15 reprezentacije BIH, član regionalne reprezentacije, a isto tako je pozvana na zimski kamp U-17 reprezentacije BIH. U klupskom takmičenju ekipa “Sloge” je bila druga na tabeli Prve lige RS za takmičarsku 2022-2023.

Ana Danicic

Najuspješniji sportski radnik je Milenko Anđić, FK Omarska. Jedan je od istinskih fudbalskih pregalaca u Omarskoj, u kojoj za njega kažu da je ikona kluba. Najmlađi je igrač koji je u seniorskoj ekipi nastupao na 107 utakmica. Godinama je u upravljačkim strukturama kluba. Od 2011. godine je sportski direktor koji je dovođenjem u klub trenera Milenka Vulete, kao i drugim pravim potezima pokrenuo lavinu fudbalskog uspjeha FK Omarske.

Milenko Andjic Lemi

Jubilarno priznanje za pedeset godina postojanja i rada dodijeljeno je FK Omarska. U proteklih pedeset godina Omarska je bila i ostala prepoznatljiv sportski kolektiv koji je prošle sezone ostvario najveći uspjeh, plasman u Prvu ligu RS. Pored toga FK Omarska ponosan je i na svoje mlađe kategorije, izgrađenu infrastrukturu, ogromnu podršku mještana, grada i dijaspore. Inače FK Omarska je rekorder po posjeti gledalaca na domaćem terenu. Priznanje je u ime kluba primio Svetozara Krecelj.

Svetozar Krecelj

 

Reklama