Internet prezentacija Omarske

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponedeljak 25.5.2015.

Svi na stadion

 

Miljević Miliborlza fudbalera Omarske sjajna je sezona na drugoligaškom Zapadu. lako je prvobitni cilj bio da se obezbjedi opstanak, to je poodavno uradeno, a sada je sasvim izvjesno da će sastav iz Potkozarja sezonu završiti u gornjem domu. Dovoljno razloga za osmjehe na licu, a tome treba pridodati još jedan značajan jubilej ovog kluba, koji će začiniti svojim odlaskom u fudbalsku penziju, Milibor Miljević,dugogodišnji prvotimac FK Omarska.

Duel protiv Jedinstva biće istinski spektakl, jer u mirovinu odlazi najbolji igrač Omarske u istoriji ovog kluba, a dovoljno je samo pogledati brojke i onda je jasno zašto je i najbolji.

Milibor je za Omarsku odigrao 353 utakmice i postigao 216 golova! Debitovao je sada već davne poslijeratne 1996.godine u pobjedi protiv Kozare iz Orlovaca (1:0).

Ovaj 41-godišnji fudbaler pored dresa Omarske kojem je poklonio srce, jednu sezonu bio je član Rudar Prijedora,a dvije je nosio dres Lijevča, kada je sastav iz Nove Topole bio prvoligaš Srpske.

Nema sumnje da će tribine stadiona u Omarskoj biti ispunjene do poslednjeg mjesta, a poslije meča predviđena je i svečana večera na kojoj će se naći brojni gosti iz sportskog i društvenog života Omarske, ali i regije.

Izvor: Pravda BL

 

   
Reklama