Internet prezentacija Omarske

 

 

 

Pred velikim brojem prisutnih, ispred Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Omarskoj u četvrtak 5. 6. 2014. godine upriličen je ispraćaj maturanata školske 2013/2014. godine.

Maturanti 2014

Kao i prošle godine uz zaista skroman program prisutnima se obratio direktor škole Branko Babić riječima: "Velika mi je čast i zadovoljstvo što Vas mogu pozradvitii u svoje lično ime i u ime kolektiva OŠ "Vuk Karadžić" Omarska. Večeras ispraćamo još jednu generaciju maturanata, učenika devetog razreda, koji nas napuštaju i odlaze na dalje školovanje u srednju školu. Poželimo im mnogo sreće zdravlja i uspjeha na tom putu, da im se sve želje ispune, kako u izboru zanimanja, tako i u daljem školovanju. Osjećam da je vrijeme i prilika da večeras na ovom skupu, ovdje pred roditeljima, bakama i djedovima proglasimo najbolje učenike naše škole. Prvo ću uručiti diplomue za poseban uspjeh na takmičenju Vuku Rosiću i Savić Anđeli. Zatim uručujem Vukovu diplomu učeniku koji od prvog do devetog razreda ne zna za ocjenu manju nego pet i jedinu Vukovu diplomu ove školske godine, a to je Savić Anđela."

Na kraju je predsjednik školskog odbora Vedran Starčević uručio nagradu za učenika generacije, učeniku koji se tokom školovanja najviše zalagao kako u nastavnim, tako i u vannastavnim aktivnostima. Za učenika generacije ove godine proglašen je Vuk Rosić, koji je uz diplomu dobio i prikladnu novčanu nagradu i set knjiga

Maturanti 2014

Maturante školske 2012./2013. možete pogledati ovdje

Maturanti 2014

 

Maturanti 2014
Maturanti 2014
Maturanti 2014
Maturanti 2014
Maturanti 2014

 

 

 

Reklama